En helhetsleverantör för trapprenovering

Funderar du på att renovera din trappa, göra den snyggare genom att till exempel byta golv, eller är det helt enkelt så att din trappa har gått sönder? Då bör du ta hjälp av en professionell firma som kan hantverket. Trapprenovering kan vara förenat med livsfara om du inte gör det ordentligt.

En trapprenovering behöver inte vara dyr

Många tror att man per automatik blir ruinerad när man ska göra en trapprenovering, men så är inte fallet – att renovera en trappa behöver inte kosta skjortan. Vidare är det så att en tapprenovering behöver göras med jämna mellanrum, detta för att bibehålla utseendet på trappan, men framförallt för att säkerställa att trappan är säker. Om din trappa går sönder och någon i din bostad skadar sig, då är det du som bostadsägare som blir ersättningsskyldig. Vi har tidigare erfarenhet av att laga trappor där personer har kommit till skada. Bli inte en av dem.

Över 300 utförda trapprenoveringar förra året

Om det är så att en trappa är illa åtgången kanske det inte räcker med en trapprenovering, utan att hela trappan måste bytas ut. Det bästa du kan göra är att kontakta oss för en översyn av din befintliga trappa, efter denna “besiktning” kan vi ge dig ett mer specifikt råd gällande vad vi tycker att du bör göra. Med detta råd följer naturligtvis också ett pris på din trapprenovering.

Trapprenovering