Experter på att renovera villatrappor

Om man går i tankar att renovera villatrappa i hemmet så finns det några saker som är bra att tänka på. Att anlita en expert för trapprenoveringen är en viktig förutsättning för att renoveringen ska bli utförd på ett professionellt sätt och motsvara alla säkerhetskrav. Att själv renovera trappa kan bli en kostsam affär.

Vikten av en fungerande villatrappa

En inomhustrappa är ofta en av de delar i huset som utsätts för mest slitage och behöver därför fräschas upp ibland. Att trappan i hemmet ska fungera är ju en självklarhet, men det kan även finnas andra skäl till att man som husägare vill renovera villatrappa. Det kan finnas familjemedlemmar som är funktionshindrade och behöver någon form av specialanpassning av förbindelsen mellan över- och undervåningen. Det finns också en klart värdehöjande effekt av en trapprenovering. Om man vill passa på och lägga några extra slantar kan man göra villatrappan till ett fint blickfång i huset.

Vi renoverade mer än 200 villatrappor förra året

På gång att renovera villatrappa? Kontakta oss om du ska renovera villatrappa så får du en väl genomförd trapprenovering av våra renoveringsproffs! Skicka in en förfrågan genom vårt offertformulär så får du omgående en offert eller ring oss om du har frågor angående renoveringen av din inomhustrappa. Vi är experter på trapprenoveringar och har lång erfarenhet inom branschen.

Renovera villatrappa