Experter på renovering av betongtrappa

Behöver du hjälp med att renovera betongtrappa? Vi är specialiserade på trapplagning och kan hjälpa dig att snabbt och enkelt renovera din betongtrappa efter just dina behov. Vi erbjuder hög kvalité, anpassade lösningar till ett bra pris och ett bra samarbete med dig som kund. Din trappa blir både snygg och säker igen!

Bra att veta inför renovering av betongtrappa

Det är inte ovanligt att betongtrappor efter åratal av slitage av snö, is, salt, snöskottning, sol och frostsprängning, helt enkelt spricker och går sönder. Ibland ser man sprickor, hål eller helt lösa delar. Att ha en trasig och sprucken betongtrappa är inte bara fult, det kan också vara farligt. Förutom att risken för att ramla i trappan ökar, så är det viktigt att snabbt Renovera betongtrappa för att förhindra att ytterligare skador på trappan uppstår. Lagas inte sprickorna och hålen i trappan snabbt, så blir dessa en grogrund för fukt att sippra ned i, och då ökar risken för att ytterligare sprickor eller bitar lossnar.

Mer än 100 betongtrappor renoverade förra året

Att själv Renovera betongtrappa innebär många steg, och en del utrustning. Vissa tycker det är svårt att få ett snyggt och hållbart resultat när de själva Renovera betongtrappa. Du kan tryggt vända dig till oss för att diskutera din trasiga trappa. Vi har över 500 nöjda kunder i Stockholmsområdet, och förra året renoverade vi över 100 betongtrappor. Vi erbjuder hög kvalité, snygga, och säkra betongtrappor till bra priser. Kontakta oss redan idag för att få veta mer!

Renovera betongtrappa