Proffs hjälper dig att laga trappan

Våra trappor används ju dagligen och utsätts därför för en hel del slitage naturligtvis. Skulle en trappa gå sönder så kan det få mycket olyckliga konsekvenser och det är därför viktigt att hålla sin trappa i gott skick. Vare sig du har en trappa i trä, sten eller betong är det oss du skall kontakta eftersom trapplagning är vår specialitet.

Att laga trappan är en klok affär

Är man ägare av en trappa i trä och märker att det till exempel uppkommit sprickor bör man genast fundera på att laga trappan. Detta är särskilt viktigt om det även är en trappa som har lösa steg eftersom det då finns stora risker för fallolyckor. En trappa i sten som börjar spricka kan vara precis lika farlig, förutom att det ser illa ut. Det behöver inte vara en stor skada men säg att någon snavar och kanske till och med krossar knäskålen på ett trasigt trappsteg i sten. Trapplagning är för allas säkerhet och trivsel.

Låt oss laga din trappa

Trapplagning är vad vi gör bäst och vi är självklart certifierade för din trygghets skull. Vi lagar alla sorters trappor i alla miljöer, såväl privata som offentliga. Är du själv ägare av trappan så tänk på att du även kan få ROT-avdrag på reparationen. Vi hjälper till med råd och kvalificerat kunnande vid alla sorters trapplagning så att du skall få ett bra jobb utfört på bästa sätt för just din trappa.

Trapplagning