Vi renoverar alla sorters trappor

En sliten och trasig trappa kan vara direkt livsfarlig och den är inte välkomnande när man kommer hem från jobbet, eller när vännerna kommer på besök. Att renovera trappa är ingen barnlek och ett väldigt bra tips är att ta hjälp av ett proffs på trapprenovering för att få ett så bra resultat som möjligt.

Höj värdet på bostaden med en renoverad trappa

Det absolut viktigaste är att man trivs och mår bra i sitt hus. Att värdet ökar på fastigheten när man renoverar och sköter om sitt hem är ju ingen hemlighet. Renovera trappa är oftast en mycket bra investering som höjer värdet på bostaden och ger ett bra intryck. Har du en trappa som är skadad så är det väldigt klokt att tänka över möjligheten att reparera och renovera trappan. Det är ofta komplicerat att själv utföra en bra renovering av en trappa beroende på hur skadad trappan är, ett tips är att kontakta Trapplagning i Stockholm för en offert.

Vi renoverar mer än 400 trappor årligen

Trapplagning i Stockholm reparerar och renoverar fler än 400 trappor årligen, det är alla olika sorters trappor, gjutna av betong, trä eller något annat material. Kunskapen om hur man ska renovera trappa är avgörande för ett bra resultat speciellt om trappan har börjat röra sig eller har fått sprickor. Att renovera trappa kan kosta en del men om du äger bostaden så har du rätt till ROT-avdrag.

Renovera trappa